Ont i ryggen? Genom ryggstöd får du mindre besvär

Ont i ryggen? Genom ryggstöd får du mindre besvär

Smärta i ryggen är något som drabbar väldigt många. Detta kan bero allt ifrån ålder, stillasittande arbete eller ifall det blir tung belastning för ryggen. Vi använder ryggen hela tiden till exempel när vi arbetar, städar eller tränar.

Som småbarnsföräldrar får man ofta städa undan efter att barnen har lekt klart. Det finns många leksaker på marken och det blir en belastning för ryggen ifall man inte lyfter saker på ett korrekt sätt. Min vän råkade ut för samma sak och då fick han plötsligt väldigt ont i ryggen och därefter blev det besök hos sjukhuset.

Vännen hade fått ryggskott och hade väldigt ont i ryggen flera veckor framöver. Genom att anpassa sig efter ryggens rörelser samt inte belasta den kan man undvika många skador för ryggen.
Om skadan väl händer så är det dags för rehabilitering och det kan ta ett tag innan ryggen har återhämtat sig helt. Men genom ryggstöd så kan det läkas fortare och ryggen får en bättre hållning.

Ryggstöd passar utmärkt för idrottare, stillasittande arbete eller när man ska bära något tungt oavsett om man har smärta eller icke. Ryggstöd ger värme, bra hållning och stabilisering för ryggen. Dessutom går det lika bra att använda detta även om rehabilitering sker hos sjukgymnast eller kiropraktor under tiden.

Ryggstöd passar väldigt bra får många ute i arbetslivet så att ryggens rörelseförmåga inte blir försämrad. Vi starkt rekommenderar vårt ryggstöd som har högkvalitet om du jobbar med något av följande:

Kontorsjobb
Byggarbete
Restaurangbranschen
Städbranschen
Idrott

Läs mer om produkten och köp den via länken https://www.pryotoma.com/product/ryggstod/

2 thoughts on “Ont i ryggen? Genom ryggstöd får du mindre besvär

  1. Hometech says:

    Jag är en av de ryggstöd användare som köpte 2st Ryggstöd från Pryotoma.com ca 9 månader innan och håller på använda ryggstödet regelbundet. Jag måste säga att det är verkligen en av de bästa bästa hjälpmedel jag har haft i mitt liv. Jag har fått bästa resultat via ryggstödet. Det räddade mitt vardagsliv . Utan det jag kunde inte röra fritt fram nu i tiden. Jag besök jätte många gånger till sjukgymnasten men det gick inte så mycket bra resultat. Därför började jag använda ryggstödet från Pryotoma.com och jag kan säga nu är jag verkligen glad att hittade denna hjälpmedelen för min rygg och hälsan.

  2. Md Modabbir Rahman Khan says:

    Backrest is very helpful for supporting the back and immensely improve the back pain problem. As this supports major back muscles and spine, our body can relax and release from stress.
    Backrest is an excellent support for my back pain arises from sitting in the office for a long time. Sitting long hours and binding over PC for work in a wring way developed pain in my back gradually. This Backrest helped me to ease and relax while working for a long hours.
    This backrest is a blessing for my old back pain. Moreover, this backrest reminds me to sit and stay in a healthy posture which also helped me to rectify my old and unhealthy habit of sitting in a bending position.I strongly recommended everyone use backrest from pryotoma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

certifierad ehandel